GRATIS VERZENDING V.A. € 35. SHOP NU >

Koffietips

Sinds 2015 is er een jaarlijkse Internationale dag van de Koffie in het leven geroepen, ook wel bekend als Wereld Koffiedag! Deze dag heeft een grootse missie. Lees hier meer over in deze blog. Join the movement!
  • 2 minuten leestijd
  • 2 Reacties
Koffie zou effect hebben op je cholesterol... Maar hoe zit dit nu precies? Nederlanders drinken gemiddeld 4 kopjes koffie per dag, dit hoeft niet per se ongezond te zijn. In deze blog gaan we hier wat dieper op in.
  • 3 minuten leestijd
  • 8 Reacties
Er zijn super veel elementen die invloed hebben op de uiteindelijke smaak van je kopje koffie. In deze blog ga ik wat dieper in op de verwerkingsmethode! De gewassen methode, de natural methode en er tussenin. Het komt allemaal aan bod :-)
  • 3 minuten leestijd
De Corona situatie lijkt nog niet heel erg te verbeteren. We worden met z'n allen geadviseerd om voorlopig nog steeds zo veel mogelijk thuis te werken. Des te meer reden om jezelf een klein beetje te verwennen en in ieder geval te zorgen voor een voedzame lunch en goede koffie :-)
  • 2 minuten leestijd
Interessante vraag, niet? :-) Nu zijn we niet per se het type om hagelslag en Hollandse kaas mee te nemen op vakantie, maar van goede koffie willen we wel verzekerd zijn! Helaas valt het vaak nog heel erg tegen wat je op vakantie tegen komt, dus is het het in onze ogen dubbel en dwars waard om eens in te verdiepen. 
Koffie is echt één van de leukste hobby’s, al zeggen wij het zelf. Wat nog leuker is, is dat de koffiewereld echt eindeloos groot is! Dus, koffie newbie… Waar begin je? Welke boon kies je als je een beginner bent in koffiewereld? Hoe zet je deze? In deze blog delen we 5 tips.
Je ecologische voetafdruk verminderen met koffie... Aangezien ik een sterk aanhanger ben van de gedachtes dat 'als je de wereld wilt veranderen, je bij jezelf moet beginnen' en 'alle beetjes helpen', hierbij mijn 7 tips om door middel van je koffieconsumptie je ecologische voetafdruk te verlagen :-)

Zoeken