Let's talk business

Voor ons zijn de individuele wensen van elke ondernemer van groot belang. Of je nou een grote horeca onderneming hebt of een wat kleiner kantoor, wij zijn altijd opzoek naar de juiste match. Ook grotere en kleinere winkels met wederverkoop intentie zijn bij ons bij het juiste adres. Bij iedere aanvraag nemen wij contact met jullie op om samen een proeverij in te plannen waarin wij kennis met elkaar én jullie met de verse koffie kunnen maken. 

Wij bieden ook ondersteuning en bemiddeling aan voor de aanschaf van de juiste koffiemachine en randapparatuur. Nieuw, tweedehands, high end of instap model, alles is mogelijk. Graag bespreken we samen met jou je wensen, behoeften en bijbehorend budget.

Uiteraard hebben we passende staffelkortingen voor grotere afnames en inkoopkortingen voor wederverkoop van consumentenverpakkingen.

"

Samenwerken met Zwarte Roes is een genot. Niet alleen de bonen zijn geweldig van smaak, maar zeker ook de service is hoger dan gemiddeld. Wij krijgen altijd duidelijk advies bij vragen en hulp bij het afstellen van onze machines. Al met al een totaaloplossing waar je op kunt bouwen.

Myra
co-founder Cafe Goos

Let's meet

Wil je verder kletsen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel ons op +31 630251774 of vul onderstaand contactformulier in zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.