GRATIS VERZENDING OP ALLE ORDERS V.A. €35

Ontdek >>

sdfsdf

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Zakelijk

Let's work together!

 

eline koffie zetten 

Werkwijze

Voor ons zijn de individuele wensen van elke ondernemer van groot belang. Of je nou een grote horeca onderneming hebt of een wat kleiner kantoor, wij zijn altijd opzoek naar de juiste match. Ook grotere en kleinere winkels met  wederverkoop intentie zijn bij ons bij het juiste adres. Bij iedere aanvraag nemen wij contact met jullie op om samen een proeverij in te plannen waarin wij kennis met elkaar èn jullie met de verse koffie kunnen maken. 

 

Coffee gear?!?

Los van high-end specialty coffee kunnen wij je ook helpen bij de aanschaf van de juiste apparatuur. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, weten wij precies wat geschikte opties zijn voor jouw onderneming op basis van je budget, benodigde capaciteit en koffie specialiteit wensen. Daarom adviseren we je altijd om even contact te zoeken met ons voor een vrijblijvend advies op maat. Zie contactdetails onderaan. 

 

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? 

Restaurant van der Kroft:

"Samenwerken met Zwarte Roes is een genot. Niet alleen de bonen zijn geweldig van smaak, maar zeker ook de service is hoger dan gemiddeld. Wij krijgen altijd duidelijk advies bij vragen en hulp bij het afstellen van onze machines. Al met al een totaaloplossing waar je op kunt bouwen".

 

Groothandel- en staffelkortingen

Ben je benieuwd naar de actuele prijzen voor zakelijk gebruik? Wij hanteren staffelkortingen vanaf 6 kg per afname-moment en eventueel inkoopkortingen voor wederverkoop. Stuur Eline even een berichtje voor meer informatie.

 

Eline:
[email protected]
06 53 61 14 17 (afwezig op dinsdag)
Marvin:
[email protected]
06 83 20 05 15 (afwezig op donderdag)

Zoeken