Koffiebonen

WELKE KOFFIE WIL JE ALS EERST PROBEREN?

Koffiebonen

Ik wil graag mijn
opties zien

Divider
Divider
Avontuurlijk

IK VOEL ME
AVONTUURLIJK!

blends
BLENDS

Waar het beste van twee werelden samenkomt. Gecombineerd in zorgvuldig samengestelde blends. Ontdek deze toegankelijke allrounders, hoe je je koffie ook drinkt.

FILTER ROASTS

Waar de subtiel fruitige en soms funky smaken samenkomen. Lichter gebrand voor een ultieme smaakbeleving.

filter specials
Single origin
SINGLE ORIGIN

Proef jij graag de origin van de koffie terug in je espresso of cappuccino en ben je op zoek naar unieke smaakprofielen? Start dan jouw koffieavontuur met onze Single Origin Collectie.

COFFEE KEEPS YOU UP? WE GOT YOU COVERED!

Wil je genieten van alle spannende smaken van specialty coffee, maar is slaap je ook veel waard? We got you! Bekijk onze spannende Decafs hier. Great taste. No buzz.

Decaf Zwarte Roes

Wat onze klanten vinden...

M
M.B.
27/08/2022
★★★★★
Verrassend lekker

Hele verrassende espresso. Lekker zacht maar heel vol! Geheel andere smaak dan je doorsnee bekend mee bent. Zeker proberen!

M
Marriette van Dorp
31/07/2022
★★★★★
Fris & Fruitig

Frisse fruitige koffie met chocolade ondertoon, heerlijk!

J
Jeroen Overwater
5/2/2022
★★★★★
Heerlijke koffie

Goeie snelle levering met leuk persoonlijk kaartje. Kan ik waarderen. Nog lekker ook, ben er nog niet uit wat de favo is ;)

E
Esther Rooker
1/3/2022
★★★★★
Engeltje op je tong

Wat is dat toch weer iedere keer genieten, het drinken van jullie koffie! Als ik de zak openmaak, word ik al helemaal blij!

G
Gary Wilton
19/2/2022
★★★★★
Heerlijk en echt smooth

Echt heerlijk en super smooth te drinken - maple, orange en brown sugar is echt een combo naar mijn hart. Super blij met een abonnement. Ik zit het nu te drinken toevallig - lekker van een French Press.

Cadeautje

Gratis verzending vanaf € 40

Verzending

Voor 15.00 uur besteld -
zelfde werkdag
verstuurd!

BETTER GEAR = BETTER COFFEE

Koffie inschenken
Koffiemachine
Piston espressomachine
Percolator
V60
Caffetiere
Be the change Zwarte Roes
Maak het verschil

Zwarte Roes coffee is future proof! Wij zijn op een missie om bewustzijn te creëren over onderbetaling en uitbuiting van koffieboeren wereldwijd.

Iedere dag overtuigen we meer mensen om meer mindful te zijn over waar hun geld precies naar toe gaat en wat zij supporten.

Door het drinken van Zwarte Roes coffee draag jij je steentje bij aan het verbeteren van de leefomstandigheden van dez koffieproducenten en support je de toekomst van hun kinderen.

KEUZESTRESS?

Geen paniek! Hier hebben wij hele handige proefpakketten voor. Klik op de link hieronder om de verschillende proefpakketten te zien die passen bij jouw koffiemomentjes. 

wave