Verzend- en retourbeleid

Levertijden 

Bij Zwarte Roes maken wij voor verzending gebruiken van de diensten van DHL/DPD/PostNL. Binnen de Gemeente Hoorn bezorgen wij de koffie zelf op woensdagmiddag gratis vanaf €25. Bestellingen kunnen uiteraard ook altijd gratis worden afgehaald op afspraak. Wij branden onze koffie iedere maandag op bestelling. Bestellingen gedaan voor 15.00 uur gaan in principe diezelfde dag nog met de bezorgdiensten mee indien voorradig. 

Voor al onze accessoires hanteren wij hetzelfde als bovenstaande. 

Uitzondering op bovenstaande is als wij korte tijd afwezig zijn i.v.m. koffiereis buitenland, inkopen doen of op vakantie zijn. Mocht dit het geval zijn dan wordt dit altijd vermeld op de website of in de bevestigingsmail. 

Verzendkosten

Wij komen klanten die bij ons bestellen tegemoet in de verzendkosten. Ook streven wij ernaar zo efficiënt mogelijk te verzenden. Bestellingen tot 500 gram verzenden wij dan ook in een brievenbus pakket in Nederland en België. 

Binnen Nederland

Brievenbus pakket DHL € 4,50
Brievenbus pakket PostNL € 5,50
Standaard pakket DHL € 5,50
Service punt levering DHL € 5,50
Standaard pakket PostNL  € 6,50
Service punt levering PostNL € 6
Gratis verzending vanaf €40
Verzending PostNL vanaf €40  € 1

 

Naar België

Brievenbuspakket  € 6,50
DPD pakket < €40  € 7,50   
DPD pakket €40-49,99 € 3,50
DPD pakket vanaf €50 besteding
Gratis
DPD Service Punt Levering vanaf €40 besteding
Gratis
DPD Service Punt Levering Proefpakket Verse Koffiebonen
Gratis

Voor andere landen in de EU gelden andere tarieven. Ga naar de check-out om te zien wat de precieze bedragen zijn. 

 

Retourbeleid

Tot 14 dagen na ontvangst kan de bestelling geannuleerd worden. Als het pakket vervolgens binnen 14 dagen naar ons is teruggestuurd, wordt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. De retourkosten terug naar onze branderij zijn voor eigen rekening. Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. 

Uitzonderingen retourneren

Let op -
 uitsluiting van het herroepingsrecht geldt voor de volgende producten:
  • Producten die al uit de verpakking zijn gehaald, zijn gebruikt of waarvan stickers en dergelijke zijn verwijderd. Uiteraard is hierop een uitzondering te maken wanneer deze producten niet deugen, dan zullen wij het product ter reparatie aanbieden aan de leverancier en indien nodig vervangen. 
  • Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • Producten die snel kunnen bederven of verouderen (koffie).

Verder winkelen