Start vandaag jouw koffie avontuur

Stel nu je eigen ROES box samen

Waarom 'ROES Box'

Kwaliteit

Wij werken met 100% specialty koffie van de beste producenten ter wereld en dat proef je!

Gemak

Jij komt thuis en je vers gebrande koffie ligt op de deurmat te wachten. Elke week, elke maand. wanneer jij maar wilt.

Ethisch

Mens & milieu staan bij ons centraal. Zo betalen wij onze producenten een meer 'faire' prijs dan FAIRTRADE

'Roast on demand'

Elke week vers gebrand, voor jou.

Hoe werkt het?

Kies je koffie

Van welk smaakprofiel loopt bij jou het water in je mond? Dit is alles wat wij hoeven te weten voor jouw perfecte coffee match. Keuzestress? Bestel de proef-box.

Kies de frequentie

Elke week, twee weken of 1 keer per 4 weken? Wij versturen de koffie wanneer jij dat wilt. Met vakantie? Pauzeer dan eenvoudig jouw abonnement.

Gratis verzonden

Wij versturen jouw koffie in brievenbus vriendelijke verpakkingen. Thuisblijven voor jouw koffie? Natuurlijk niet, dat is vanaf nu verleden tijd!

De Roes-box

Je ontvangt 500 gram van de door jou gekozen koffie. Je bepaalt zelf hoe vaak je de koffie ontvangt en kunt makkelijk switchen. En dat voor € 16,50 incl. gratis verzending. 

Choose wiseley ;)

---

Let op - in principe is héél véél mogelijk :-). Een koffiesoort die hier niet tussen staat of een grotere hoeveelheid per levering? Stuur ons even mailtje via [email protected]

Bepaal
je smaak

met onze koffiesoorten

Hier doen we het voor. One Love!

Een wereld van verschil met de reguliere koffie van de supermarkt! Een smaaksensatie die ook nog eens een mooi verhaal met zich meebrengt. Bovendien hoef ik nergens meer aan te denken, want als de bonen op zijn, is de nieuwe zending alweer afgeleverd.

Esther de Neef

Ik kan echt lyrisch worden over deze top koffie. Je proeft chocolade maar ook frisse, fruitige tonen van citrus. Drink deze koffie puur, niet sterker zetten dan 1:16, ga ervoor zitten en geniet. Zwarteroes weet echt wat koffie branden is.

Andrew

Eerst testen welke smaak bij jou past?

Met onze proef-box ontvang je alle drie de smaken, waar je uit kunt kiezen. In 1 handige box, voor € 16,75 incl. gratis bezorging.