GRATIS VERZENDING VANAF €35

Ontdek >>

sdfsdf

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Hoe koffie je helpt met intermittent fasting.

Hoe koffie je helpt met intermittent fasting.

"Resultaten intermittent fasting nog beter met koffie."

Ik heb zelf een jaar geleden ontdekt wat intermittent fasting is en wat de voordelen hiervan zijn. Intermittent fasting betekent eigenlijk dat je op gezette tijden eet of juist niet eet op een dag. Zelf eet ik tussen 11.00 uur en 19.00 uur en de rest van de tijd eet ik niet.

Als fervent koffieliefhebber dacht ik gelijk 'hoe combineer ik dit met mijn liefde voor koffie'. Als eigenaar van Zwarte Roes ben ik uiteraard dagelijks bezig met koffie branden, maar nog veel belangrijker: kwaliteitsmanagement en ultieme koffierecepten creëren. Kan dit nog wel als je bezig bent met intermittent fasting? Ik heb het voor je uitgezocht, want eerlijk is eerlijk, als het antwoord nee zou zijn dan zou ik gelijk stoppen. Met intermittent fasting natuurlijk 😉

Je kunt koffie drinken tijdens het vasten, maar...

De uren dat je vast kun je prima een kopje koffie drinken. Zolang je je koffie zwart drinkt dan... In een kopje koffie zitten geen calorieën die het vasten beïnvloeden of onderbreken. Dit gaat dus alleen op voor pure koffie zonder suiker en melk. Pfieuw, veeg het zweet maar van je voorhoofd ;-) No coffee no workie, I get you!

Maar er is meer! Koffie draagt op een positieve manier bij aan de voordelen van intermittent fasting zoals een verbeterde hersenfunctie, verlaagd risico op Alzheimer en vermindering van inflammatie. 

Nog meer redenen nodig om koffie op het menu te zetten tijdens het vasten? Je kunt er langer door leven, je valt ervan af, verjongt de cellen in je lichaam en vermindert de aanmaak van cortisol. Kortom, minder stress en een langer leven 🌱.

Genoeg motivatie dus om koffietoe te voegen aan je dieet. Weten wat koffie nog meer kan doen voor je algehele gezondheid? Lees dan de 4 redenen waarom koffie gezond is.

Gerelateerd: Koffie de ideale pre workout

Zoeken