Warenhuis Hoorn

Zwarte Roes Coffee als eerste lid Coöperatie Warenhuis Hoorn

Op donderdag 10 september is de lokale Bol.com, Warenhuis Hoorn, officieel een coöperatie geworden waarin alle ondernemers participeren. Onze Marvin Antonius heeft namens Zwarte Roes Coffee als eerste lid van de coöperatie zijn handtekening mogen zetten.

Warenhuis Hoorn

Warenhuis Hoorn, opgericht in de corona crisis, is een initiatief om mensen uit Hoorn en de regio meer online te laten shoppen. Iedere Hoornse Ondernemer krijgt de kans om zijn producten via dit platform aan te bieden. Een mooie kans voor juist de ondernemers met de stenen winkels die op deze manier laagdrempelig de stap naar online kunnen maken.

Zwarte Roes als partner

Zwarte Roes Coffee is al vanaf de start van Warenhuis Hoorn trotste partner en ambassadeur. Wij proberen dit initiatief waar wij kunnen te steunen en helpen. Wij zijn niet per se het voorbeeld van een stenen winkel die de transitie naar online heeft gemaakt. Wij runnen al bijna drie jaar een webshop en richten ons daarbij op specialty coffee liefhebbers in Nederland en België. 

Toch zijn wij super enthousiast over Warenhuis Hoorn en hopen naast (inter)nationale bekendheid ons ook regionaal meer op de kaart te zetten. Warenhuis Hoorn biedt hier het ideale platform voor.

Nieuwsgierig naar welke lokale producten je allemaal in het online warenhuis kunt kopen? www.warenhuishoorn.nl 

Gerelateerd: Voormalig proefstation - Ambachtslab de Gruyter