Ambachtslab de Gruyter - ons nieuwe proefstation!

Ambachtslab de Gruyter - ons nieuwe proefstation!

Zoals velen van jullie inmiddels weten zijn wij gevraagd om onderdeel te zijn van HET creatieve project van het jaar, in het oude V&D pand in Hoorn! Samen met een paar andere toffe ondernemers vormen wij vanaf nu het team van Ambachtslab de Gruyter. Een super vette kans om nog meer zichtbaarheid te creëren voor ons, de nieuwe koffiecultuur onder de aandacht te brengen en om weer een leuk plekje te maken van deze locatie vol geschiedenis. 

Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig, maar a.s. zaterdag 14 juli zullen we dan eindelijk officieel 'open' gaan. Hiervoor kan het zijn dat we al een paar dagen gaan proef draaien, maar de 14e wil je echt niet missen :-) ! Om het een beetje exclusief te houden zijn we alleen open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12 tot 17 uur. 

Je zult bij de bar van Zwarte Roes terecht kunnen voor proeverijtjes (op specifieke tijden), het verkrijgen van informatie en advies, de aanschaf van vers gebrande koffiebonen en koffie accessoires en hopelijk nog heel veel andere leuke en spannende evenementen. 

Maar, wij zijn er niet alleen! Geloof me, het gaat je aandacht trekken, dus binnenlopen zul je waarschijnlijk sowieso wel doen... Maar ik kan alvast verklappen dat we een geweldige mengelmoes en kruisbestuiving hebben neergezet met de andere ondernemers, en je je ogen echt zal uitkijken! 

Lees het volledige artikel met meer achtergrondinformatie op de website van het Noord Hollands Dagblad