Proefpakket - Zwarte Roes

Keuzestress? Bestel ons koffiebonen proefpakket

Als je nieuw bent in koffieland, of nieuw bent bij Zwarte Roes, is het aan te raden om eerst eens wat verschillende koffies te proeven voordat je te grote hoeveelheden bestelt van een specifieke koffie. Daarom hebben wij het proefpakket samengesteld. 

Op de meeste momenten geldt voor 15.00 uur besteld is de volgende dag al in huis! Dus je hoeft nooit lang te wachten :-)

Bepaal je zetmethode

Voor de meeste koffiedrinkers is het reguliere proefpakket met 4 x 250 gram een goede keuze. Deze wordt momenteel gratis thuis bezorgd! 

Mocht je een liefhebber zijn van hele speciale lightroast koffies als slow coffee, kies dan liever voor de Filter Brew Box. Ook dit pakket is inclusief verzenden, bevat 2 x 250 gram en past daarom gewoon door de brievenbus.

In dit handige overzicht geven wij nog iets meer info over onze verschillende zetmethoden:

Welke koffiebonen zitten er in het proefpakket

 

In ons proefpakket zitten 4 x 250 grams verpakkingen van de meest populaire koffies van dit moment. Vaak zijn dat in ieder geval de Blend No1, de Brazil Special (momenteel Brasil Fazenda do Lobo), de Colombia Giraldo en de Ethiopia Sidamo. Mocht je een hele specifieke voorkeur hebben; laat het ons gerust weten! Alles is mogelijk :-)

Liever gewoon één koffiesoort bestellen? Ga dan snel naar onze koffieshop.

Gerelateerd: Nieuw in koffiewereld? Hier 5 tips.