Keuzestress? Bestel ons koffiebonen proefpakket

Proefpakket - Zwarte Roes

Proefpakket - Zwarte Roes

Het is natuurlijk belangrijk alvorens je koffie besteld, goed te kijken naar welke smaak het beste bij je past. Of misschien vind je het gewoon heel leuk om steeds iets anders te proberen. Wij snappen dat als de beste en met ons koffiebonen proefpakket kun je de koffiesoorten die wij op het moment in ons assortiment hebben allemaal proberen. In het koffiebonen proefpakket krijg je van elke soort 250 gr. koffiebonen.

Doordat wij onze koffie altijd op bestelling branden ontvang je het koffiebonen proefpakket één of twee dagen nadat je bestelling verwerkt is.

Gelijk het koffiebonen proefpakket bestellen?

Bepaal je zetmethode

Hoe drink jij je koffie het liefst? Voor de koffieliefhebbers onder ons met een bonenautomaat of een espresso machine raden wij onze koffie's aan met het 'geschikt voor espresso' icoon aan. Voor de filterliefhebbers (V60, Chemex, etc) kun je uiteraard kiezen voor onze koffie's met het 'filter' icoon. Voor het proefpakket proberen wij zoveel mogelijk aan iedereen te denken. Zo zitten er in het pakket bijvoorbeeld ook koffie's die geschikt zijn voor zowel filter als espresso.

In dit handige overzicht geven wij nog iets meer info over onze verschillende zetmethoden.

Welke koffiebonen zitten er in het proefpakket

Omdat koffie een seizoensproduct is kan ons assortiment nog wel eens variëren, daarom kan het proefpakket ook regelmatig variëren. Momenteel bestaat het proefpakket uit onze Colombia Supremo, Blend N1, Brasil en de Burundi Kirezi. Vier verschillende koffiebonen met een eigen karakter.

Colombia Supremo

Deze Colombiaanse koffie is een echte allemansvriend! Als espresso is deze koffie goed gebalanceerd, waarin de frisse tinten en de chocolade nasmaak elkaar goed aanvullen. Heerlijk als espresso, americano, cappuccino en latte.

Blend N˚1

60% Brasil - 40% Colombia

Wat krijg je als je twee prachtige specialty koffie's combineert? Blend N˚1 dus! Een zeer volle en pittige koffie waarin tonen van karamel en pure chocolade zich aandienen. Door de volle body zeer geschikt als espresso, lungo en dranken op basis van melk.

Brasil Mantiqueira Mountains

Deze koffie is afkomstig van meerdere kleine plantages, waarvan de boeren aangesloten zijn bij de Cocoriva coöperatie. Deze coöperatie stelt strenge eisen aan haar leden op het gebied van duurzaamheid voor behoud van de reputatie en regio.

Door deze strenge eisen is ook de oogst van 2017 van excellent niveau en zijn wij blij dat wij deze mooi koffie kunnen aanbieden. Wij zijn super trots op deze verantwoorde koffie waarbij mens en milieu centraal staan!

Het is een zoete koffie met tonen van hazelnoot en melkchocolade.

Burundi Kirezi

Deze koffie uit Burundi komt uit Kirezi in de Ngozi provincie. Deze koffie is gecupped met een score van 85+ op de 'SCA scale', wat je zeker terug proeft in de koffie. Kirezi betekent "iets heel moois" in het Kirundi, en dat is deze koffie ook echt.

De koffie uit deze regio groeit op bergtoppen op een hoogte van 1600 tot 1800 meter. De Ngozi regio is de beste regio in Burundi voor het groeien van koffie. Met genoeg regenval in het seizoen en een gemiddelde temperatuur tussen de 18 en 25°C biedt de regio een uitstekend klimaat voor kwaliteitskoffie. 

Liever gewoon één koffiesoort bestellen? Ga dan snel naar onze koffieshop.

 

 


Geef een reactie