Koffie op kantoor

Koffie op kantoor

Goede koffie is tegenwoordig niet meer alleen weggelegd voor de horeca of de stoere thuis-barista! Ook op kantoor maken steeds meer werkgevers het verschil door duurzame koffiebonen van hoge kwaliteit aan te bieden aan zowel klanten als medewerkers.

Ook Zwarte Roes kan hier wat in betekenen en wij hebben op dit moment al een aantal kantoren erg blij gemaakt met onze oplossingen. 

Een machine voor op kantoor

Om goede Zwarte Roes koffie op kantoor te drinken hoef je geen barista in huis te hebben. Er is een makkelijkere oplossing: een volautomaat koffiemachine die perfect staat afgesteld op de koffie.

Met een druk op de knop en minimaal onderhoud serveer je dan overheerlijke koffie aan je medewerkers of klanten. 

Plan van aanpak

Mocht je overwegen om over te stappen op een nieuwe koffie leverancier, machine of totaaloplossing - neem dan contact met ons op.

We organiseren altijd een vrijblijvende proeverij van onze koffie omdat wij vinden dat de hoofd motivatie 'smaak' moet zijn. Daarna voeren wij altijd een maatwerk gesprek om te kijken naar de vraag voor koffie op kantoor:

  • wat voor type koffie's wil je kunnen bereiden (espresso, koffie, cappuccino, etc.)
  • hoeveel koppen koffie gebruik je gemiddeld per dag
  • hoeveel medewerkers of klanten heb je gemiddeld dagelijks over de vloer
  • wat is je budget
  • wat is je verwachting

Levering en service

Aan de hand van bovenstaande informatie stellen wij een offerte op en na goedkeuring door de opdrachtgever bestellen wij de juiste machine. Deze stellen we helemaal af op de koffie (eventueel samen met de klant) en komen deze persoonlijk afleveren en installeren.

Ook geven wij instructies over het onderhoud voor een zo lang mogelijke levensduur van de machine. Wij staan altijd telefonisch klaar om eventuele vragen te beantwoorden en actie te ondernemen.

Ook is het altijd mogelijk om na een tijdje een nieuwe proeverij te houden en over te stappen op een koffie van andere origine. 

Type machine

Wij werken samen met verschillende machine leveranciers. De daadwerkelijke keuze hangt af van de benodigde capaciteit, de gewenste koffie recepten en het beschikbare budget. 

Goede koffie hoeft niet duur te zijn

Mocht je het idee hebben dat goede koffie op kantoor duur is, dan kan ik deze zorg al erg snel wegnemen.

Uit een kilo koffie haal je ongeveer 125 kopjes koffie waardoor je uitkomt op een prijs vanaf ongeveer €0,15 / kopje. Bekijk meteen even welke koffie's wij in ons assortiment hebben!

Liever je eigen label?

Ook een eigen label is een optie! Een hele leuke manier om je branding uit te breiden. 

Mocht je nog vragen hebben of meteen een gesprek willen inplannen, stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel Marvin op 06 83 20 05 15.