Log-in
Stel wachtwoord opnieuw in
We sturen je een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
Door onze partners te betalen voor de kwaliteit van hun product creëren wij een win-win. Jij betere koffie. De boer een betere prijs. Met de kwaliteit die wij inkopen (84+) krijgt de koffieboer altijd tussen de 125 - 200% meer betaalt dan zij gewend zijn. Dat is pas eerlijke koffie.
Wij roosteren onze specialty koffiebonen altijd licht of medium om alle spannende smaken te highlighten. Nooit meer bittere of assige koffie, maar zoet, smooth en subtiel. Met een nasmaak die je nog urenlang laat nagenieten.
Al onze lab-geteste koffie’s zijn vrij van Mysotixine en zonder kunstmatige toevoegingen. Alle vermelde smaakprofielen komen van nature voor in de koffie. Just coffee. What else?
Koffieliefhebbers Eline en Marvin – oprichters van Zwarte Roes – houden van specialty coffee en bieden kwaliteit, maar dan net even anders. Hun koffie is niet alleen speciaal, maar ook nog eens verantwoord.
Hier is het verschil tussen Zwarte Roes en andere koffie
Koffie uit de supermarkt | ||
---|---|---|
Gebrand op besteling | ||
Hand-geplukte Specialty Coffee | ||
Voorzien van ultiem zetadvies | ||
Fairtrade + | ||
Branddatum op verpakking |
Nadat hij er in 2015 achter kwam hoe 'smerig' de koffieketen in elkaar zat, heeft Marvin Antonius, co-founder van Zwarte Roes, beloten dat het anders moest.
Zwarte Roes: De specialty coffee, micro-branderij, die focust op kwaliteit en de gezichten achter het product. Door de Fairtrade+ benadering, echte waarde toevoegen zonder hoeven in te leveren op de kwaliteit.
Samen met Marvin Antonius is Eline Ulu, co-founder van Zwarte Roes, begonnen aan het avontuur om de kwaliteit van de koffie die we overal drinken een flinke upgrade te geven.
"Amper 5 jaar geleden vond ik de koffie bijna nergens echt lekker. Ik had wel van specialty coffee gehoord, maar snapte toen nog niet zoveel van 'dat wereldje'. Mijn missie is om met Zwarte Roes de brug te slaan tussen de mensen die wel wat meer van hun kopje koffie willen maken en de wondere wereld van specialty coffe."