Based on 952 reviews
85%
(805)
10%
(98)
3%
(32)
1%
(5)
1%
(12)
R
Blend N˚1
Reinier Ingwersen
Blend no 1

Verrassend lekkere koffie, heerlijk zowel in capuchino en espresso

Proefpakket Blends (3x 250g)

Heerlijk boontje

Prima boon met een goede smaak voor onze Latte.

Top koffietje!

Met melk, zonder melk! Top!

D
Blend No1 Starter Pack
Dennis Santegoets
(H)eerlijke koffie voor een prima prijs!

Wij kochten al biologische koffiebonen bij een bekende speciaalzaak, maar Zwarte Roes biedt dezelfde kwaliteit voor een betere prijs. Helemaal top dus!

E
Colombia Giraldo
Ellen Prosee
Een gouden koppel: Giraldo en Percolator

de Giraldo bonen laten malen voor de percolator door De Zwarte Roes en dan een stevige kop koffie waar ik gelukkig van wordt. It makes my day !!!

F
DECAF Brasil
Fleur Beemster
Heerlijke decaf

Ik was al een tijd op zoek naar goede decaf koffie. En ik heb het bij Zwarte Roes gevonden! Een heerlijke smaak, en ook de levering is altijd snel.

Mijn eerste bestelling

Voor het eerst hier besteld en gelijk al meer dan tevreden. Goede koffie voor een goede prijs. Precies de juiste maling en nog snel in huis ook. TOP !!!

Mooi spul, Blend*2!

Blend N*2 is prachtig. Mijn espresso recept met deze bonen is iets guller (18 gr in 40-42 gr uit) en bevalt ook heel goed als basis voor een cappuccino. Chocolade en zoete toon blijven ook daarin overeind. Top.

V
DECAF Brasil
Valerie
Heerlijke decafe koffiebonen!

Het vinden van lekkere decafe koffiebonen die niet op een chemische manier bewerkt zijn is lastig, maar sinds ik die van Zwarte Roes heb koop ik niets anders meer! Bezoek heeft ook nooit door dat er decafe bonen in ons apparaat zitten. :)

Onverwacht favoriete koffieboon

Normalilter gaan wij voor bonen uit Zuid-Amerika. Maar wat was dit een aangename verassing, echt verrukkelijk!

L
Colombia Giraldo
Leo Doffer
Dit blijft lekker

Colombia Giraldo, gekweekt,gebrand en verpakt door mensen met liefde voor de koffie. En die smaakt geweldig, heerlijk als espresso (mijn favoriet) en als gewone (zwarte) koffie. Gebruik het vanaf de start en geniet er iedere keer weer van!
Chapeau.

J
Tanzania Marangu
Jeroen Florijn
Marangu

Heerlijke volle body, met een licht zoete nasmaak. Blijft lekker lang hangen. Aanrader!

De lekkerste blend

Blend No1 is een aangename flexibele blend die zowel sterk als minder sterk overeind blijft. Als americano zeg maar. Fijn als je gasten hebt. Zelf drink ik hem het liefst als espresso. Nu in mooie voordeel aanbieding.

m
Costa Rica Juicy Lucy
martijn oosterbaan
Een smaak sensatie

Deze koffie is echt een smaak sensatie. En zoals de beschrijving belooft heel smaakvol en zacht met echt een karamel en abrikoos smaaktoon. Ik hou van een milde koffie en deze smaakt echt naar meer.

Timemore Scale Black Mirror Basic Weegschaal

Very interesting

It is a very interesting coffee, probably, because of the processing method. You can get a bit of a vinegary smell when brewing the coffee. However, the taste is just great. Sweet and juicy.

Nice for filter too

If you are into classical chocolaty, nutty, and sweet coffee taste without bitterness, these beans are for you. I love it when I brew with Hario Switch. Nice, sweet, and intense coffee.

Thanks for your nice review, Eren! I'm glad you liked the coffee.

Nog steeds top

Al weer een tijd geleden overgestapt naar decaf en eindelijk een gevonden die wel lekker is. Wel zou ik graag nog meer keuze krijgen in smaak. Dat kan als meer mensen decaf bestellen of om extra smaken vragen. Ik zou zeggen: start

Wat goed dat je dit nog even zo benoemd in deze publieke review, heel fijn! En dit klopt inderdaad :-) Als er genoeg animo is zullen we meerdere decaf's in het assortiment hebben.

T
Brasil Capricornio
Thijs van der Stel
Geweldige koffie

Voor mij zeker een van de beste!

Wat fijn om te horen, Thijs!

Genieten!

Wow. Ik proef nu veel meer nuances dan vroeger. Noten, chocola, etc. Ik denk dat dat door de lichtere branding komt? Echt lekkere koffie. Ik ben fan!

Ah, zo leuk om te horen. Daar doen we het voor!

Blend No1 Starter Pack

Dankjewel!

El Rudicilo, Mooie espresso

Dank jullie voor de mooie El Ridiculo hebben er van genoten.

Zo leuk om te horen, zeker omdat we de koffie bedoeld hebben als filter special - maar geweldig dat deze bij sommigen ook als espresso in de smaak valt!

Top koffie

Helemaal súper deze Decaf variant van Zwarte Roes. Zo kan je evengoed wel genieten van een heerlijk bakje koffie maar geen last van de drukte in mijn hoofd die ik ervaar na een bakje koffie met cafeïne.

Wat een mooie review over onze decaf! Heel leuk om te horen dat het zo veel goeds doet.

blue line
Zwarte Roes Tas
Zwarte Roes drinken
Zwarte Roes Mok
blue line