Voor bedrijven

Bij Zwarte Roes weten wij als geen ander dat verse koffie op kantoor of in je horeca-onderneming van groot belang is. Uiteraard zijn wij erg trots op het feit dat wij al diverse horeca gelegenheden en kantoren mogen voorzien in hun koffiebehoefte. Wil je dit ook? Dan helpen wij je graag om te kijken naar de beste oplossing voor jouw onderneming. Wij kunnen ook adviseren over randzaken zoals apparatuur of training. 

Werkwijze

Voor ons zijn de individuele wensen van elke ondernemer van groot belang. Of je nou een grote horeca onderneming hebt of een wat kleiner kantoor, wij zijn altijd opzoek naar de juiste match. Bij iedere aanvraag nemen wij contact met jullie op om samen een proeverij in te plannen waarin wij kennis met elkaar èn jullie met de verse koffie kunnen maken. Lijkt het erop dat wij partners kunnen worden? Dan bespreken wij uiteraard graag de verdere mogelijkheden. 

Voordelen van Zwarte Roes op de zaak

  • Altijd verse koffie voor klanten en medewerkers
  • Wekelijkse branddagen waardoor je nooit met oude koffie zit
  • Geen contractuele verplichtingen en/of minimale afnames
  • Flexibiliteit en korte lijnen waardoor wij snel kunnen schakelen
  • De koffie wordt binnen omgeving Hoorn altijd gratis geleverd, en buiten Hoorn per post gratis bezorgd vanaf 2 kg per bestelling. 

Contactformulier

Wil je ook verse koffiebonen van Zwarte Roes in je onderneming? Stuur ons dan even een berichtje via onderstaand formulier zodat wij samen naar de best passende oplossing kunnen kijken.