Machines en andere apparatuur

Wij werken samen met machineleveranciers met een groot assortiment aan grotere en kleinere namen. Alle leveranciers waarmee wij samenwerken leveren kwaliteit, garantie en service.

Schoenmaker, blijf bij je leest!

Wij adviseren je graag over wat voor machine en andere apparatuur voor jou, je horecazaak of je kantoor geschikt is. Dit doen wij op basis van capaciteitseisen, de wensen voor koffiedranken, het budget, het gewenste gemak en de gewenste duurzaamheid van de apparaten. Wij dubbelchecken ons eigen advies altijd even bij onze machinepartner, om zeker te weten dat we het juiste adviseren. Machines zijn immers hun expertise, goede koffie is die van ons! 

Merken en type machines

Wij hebben op het moment o.a. ervaring en mogelijkheden voor Jura (zowel thuisgebruik als professional), WMF, La Marzocco, Expobar, Kees van der Westen, Lattiz, Fiorenzato en nog veel meer. Onze mogelijkheden hebben betrekking op volautomaten voor thuis, horeca en kantoor, halfautomaten (espresso machines), melkoplossingen en koffiemolens. 

Onderhoud

Een goede machine vereist ook goed onderhoud. Net als je auto... Dit doen wij niet voor jou, maar we hebben wel goede relaties met enkele onderhoudspartners. Wij kunnen dus altijd een goede onderhoudspartner aanbevelen!

Heb je vragen, of wil je graag advies op maat? Of weet je precies wat je wilt, en ben je al klaar voor een offerte? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] of bel naar Marvin via 06 83 20 05 15.