Op
een missie.

Door iedereen net zo lyrisch te maken over specialty coffee als wij, proberen wij ons steentje bij te dragen aan een eerlijkere verdeling in de koffieketen.

Wist je dat..

Koffieboeren wereldwijd steeds vaker de handdoek in de ring gooien?

Lees hier waarom

Prijsverdeling

Eerlijk is eerlijk...

Bekijk de verschillende koffies

De prijsverdeling

Vaak is het zo: hoe mooier de koffie, hoe beter de prijs voor de boer. Hier staan wij ook helemaal achter doordat koffiewereld eraan went dat kwaliteit iets mag kosten (en het dus niet gaat om liefdadigheid, daar hebben we andere instanties voor). En de boer intrinsiek wordt gemotiveerd om het jaar erop nóg mooiere koffies te produceren voor een nóg betere prijs.

Hierdoor focussen wij allereerst altijd op de kwaliteit!

Dit blijft natuurlijk lekker vaag voor de eindgebruiker. Het komt er op neer dat we altijd minimaal 125% van de Fairtrade prijs betalen en soms héél veel meer. Zie bovenstaande verdeling!

Zo
werken wij.

Wij 'sourcen' de beste grondstoffen en blijven vooruitstrevend in onze eigen ontwikkeling.

Ethisch

Wij betalen onze boeren vaak 25 -115% MEER dan de Fairtrade prijs. Zo dragen wij bij aan een duurzame koffiemarkt. 

Branden

In onze branderij branden wij de groene koffie volgens eigen recept, verpakken deze met liefde en sturen deze direct naar je toe. 

Perfecte kopje

Wij werken dagelijks naar het perfecte kopje koffie. Zo delen wij onze kennis, recepten en geven wij zetadviezen zodat ook jij kan werken aan het perfecte kopje.

Wij
branden koffie.

Wij branden dagelijks onze koffie's volgens eigen recept in onze branderij. Door ons perfectionisme scoort onze koffie nooit lager dan een 9.

Heb je een vraag?